Hèléne Agdén

 

Jag heter Hèléne Agdén.
Jag är född och uppvuxen i Säffle och bor fortfarande kvar i denna fina lilla stad
med mina barn. Som invånare i en liten stad vill jag hjälpa till att dra mitt strå till stacken både som politiker och som yrkes-och privatperson genom en positiv syn och genom att marknadsföra allt bra vi har i vår stad Säffle.

Jag har sedan våren 2015 fått förtroendet att vara ordförande i socialnämnden. Det är ett stort och ansvarsfullt uppdrag som kräver en hel del engagemang, men det är roligt! Jag har en yrkesbakgrund som bland annat familjehem, enhetschef inom socialt arbete, socialsekreterare och familjevårdskonsulent. Denna bakgrund gör att jag känner mig väl uppdaterad inom det sociala fältet och jag hoppas att min kunskap och mitt engagemang gör nytta i socialnämnden.  

Just socialt arbete, psykiatri, juridik med den enskilda människan i fokus har alltid intresserat mig och jag fördjupar mig och utvecklas ständigt inom detta område. Sen är ju politik så mycket mer än socialt arbete och vårt parti har representanter i alla kommunens nämnder och är delaktiga i mycket som händer i kommunen. Vi har även en stor representation i Landstinget i Värmland och jag följer även de frågor som behandlas i Landstinget med stort intresse. 

Jag känner mig stolt över att få representera SiV och få föra partiets värderingar vidare för tillsammans kan vi göra skillnad! Det finns mycket kvar att jobba på och jag vill vara med och påverka, det hoppas jag att även du vill.

Vill du prata politik med mig når du mig via e-mail Helene.agden@saffle.se eller tel. 073-5138510

Politiska uppdrag:
Ordförande Säffle Socialnämnd
Ledamot i Hjälpmedelsnämnden i Värmlands län
Ordförande i Säffle Kommuns Pensionärsråd